Tanssimalla huolehdit itsestäsi

SAMSUNG CSC

Kuva: Mirja Hiirikoski

Aikuisopisto on kansalaisopisto, jonne kaikki ovat tervetulleita opiskelemaan ja harrastamaan. Opiston tanssiryhmät sopivat kaikentasoisille tanssijoille ja ryhmissä voit tanssia ihan omaksi iloksesi. Mikäli tanssi tuntuu liian vauhdikkaalta, tasapainoa ja rauhoittumista elämään voi hakea vaikka joogasta.

Tanssia voi yksin, kaksin tai yhdessä

????????????????????????????????????

Kuva: Mirja Hiirikoski

Tanssikurssille voit hyvin tulla yksin. Sambic, kuntotanssi, afro, aikuisbaletti ja balleton – aikuisbaletin vähemmän taiteellinen muoto – ovat kaikki yksin tanssittavia. Nuoret ovat tietysti tervetulleita kaikille kursseille ja erityisesti Bollywood, reggaeton tai Dancehall like a lady ovat nuorten mieleen. Ehdottomasti kaikenikäisille sopii Burleski. Se rohkaisee jokaisen hyväksymään omat kurvinsa, ja jokainen tunti tuo takuuvarmasti hymyn kasvoille.

Myös parin kanssa yhteiseen tanssiharrastukseen löytyy kursseja. Tarjolla on perinteisiä lavatansseja, mutta voisihan sitä kokeilla argentiinalaista tangoa tai latinalaisia paritanssejakin. Yhdessä tanssitaan rivitanssissa, ja senioreille on omat SENIO-ryhmänsä.

Jooga hoitaa kehoa ja mieltä

SAMSUNG CSC

Kuva: Mirja Hiirikoski

Aikuisopistossa on tarjolla monenlaisia joogamuotoja, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva. Opiston valikoimassa fyysisempiä, enemmän voimaa vaativia ovat bodyjooga, astangajooga ja dynaaminen hathajooga, ja leppoisempaa tahtia hakeville sopivat hathajooga, joogaa stressinhallintaan, yinjooga, tuolijooga ja seniorijoogaryhmät. Uutta ohjelmassa on raskaana oleville tarkoitettu mammajooga, ja miehillekin on oma äijäjoogansa. Juoksijoille ja kuntosalilla käyville palauttavana harjoitteena sopii uutuuskurssi Jooga ja putkirulla, jolla joogaamisen lisäksi hierotaan lihaskalvoja rullan avulla.

Jos jooga ei kiinnosta, niin muita mieltä ja kehoa hoitavia kursseja ovat mm. Chiball, Asahi, syvävenyttely ja taiji. Syksyllä -15 opistolla alkaa myös seasonal pilates– ja somatic pilates -kurssit.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Aikuisopiston koko valikoima ja tiedot ilmoittautumisesta löytyvät ilmonet.fi-palvelusta, ja opinto-ohjelman voi lukea opiston sivulla (www.vantaa.fi/aikuisopisto) tai hakea painetun version Opistotalolta, Myyringistä, kirjastosta, Vantaa-Infosta, uimahallista, Valintatalosta tai Suomalaisesta Kirjakaupasta.

Mainokset

Vastaa Tanssimalla huolehdit itsestäsi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.